Houtrot Stampersgat

U zocht Houtrot Stampersgat? Dan bent u bij Hermans & Huijgens aan het juiste adres, al meer dan 104 jaar kennis die graag gedeeld wordt met hun markt. Houtrotsanering, de grootste bedreiging van houten onderdelen zoals deuren, raamkozijnen en steunbalken is aantasting door schimmels, bekend onder de naam houtrot. In het vochtige Nederlandse en Belgische klimaat ontstaan gemakkelijk schimmels die het hout aantasten. Daarentegen is niet elke houtsoort even gevoelig voor deze schimmels, Houtrot Stampersgat.

SIGNALEREN VAN HOUTROT

Tijdens onze opname van schilderwerk kan voortijdig gesignaleerd worden waar mogelijk in de toekomst houtrot kan worden voorkomen. Door meting van het vochtgehalte kunnen zwakke plaatsen worden aangemerkt.

PREVENTIEF HANDELEN

Het is van belang dat schilderwerk goed onderhouden wordt. Hermans & Huijgens kan door middel van een inventarisatie bepalen wanneer het nodig is een schilderbeurt uit te voeren. Samen met u stellen we een behandelplan op overeenkomstig u wensen. Hermans & Huijgens heeft alle disciplines in huis om deze werkzaamheden voor u uit te voeren. Samen werken wij uw wensen uit om vervolgens vakkundig aan de slag te gaan in een zo snel als mogelijk tempo. Bovendien trachten we de overlast tot een minimum te beperken en worden de werkzaamheden op gedisciplineerde, veilige en schone wijze uitgevoerd. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden krijgt u 1 vast aanspreekpunt die de saneringswerkzaamheden van het begin tot het einde begeleid. Het voor ons logisch dat communicatie voor, tijdens en na een opdracht van groot belang is. Openheid en transparantie zijn hieraan onafscheidelijk verbonden.

Houtrot Etten leur

Montage van de beglazing

Niet alleen de kwaliteit van het glas is belangrijk; ook de professionele plaatsing door deze beste glashandel in de regio Stampersgat. Wij zorgen ervoor dat u tevreden bent én blijft. Wij leveren ook bijbehorende materialen zoals goede glaslatten en beglazingskit. Deze materialen verlengen de levensduur van de dubbele ruit inclusief het schilderwerk. Ook is het plaatsen van glas op hogere verdiepingen voor dé glashandel in de regio Stampersgat geen enkel probleem. De montage van beglazing vindt uitsluitend plaats conform de huidige NEN/NPR-voorschriften en veiligheidsnormen. Volgens voorschrift van de fabrikanten wordt in bijna alle gevallen 10 jaar garantie verstrekt op de door de professionele glaszetter in de regio Stampersgat gemonteerde isolerende beglazing (isolerende glas en lood uitgezonderd).

Herstelwerkzaamheden en service

Is er een ruit gebroken? Geen nood! Hermans & Huijgens repareert uw ruit snel en vakkundig. Mocht de ruit onverhoopt niet aanwezig zijn, dan zorgt uw glaszetter in de regio Stampersgat voor een passende noodoplossing. Onze medewerkers staan voor kwaliteit, betrokkenheid en flexibiliteit. In ons DNA is het gedisciplineerd, schoon én veilig werken verweven. De medewerkers van onze glashandel zijn VCA-gecertificeerde vakmensen. Daarnaast volgen zij met regelmaat bijscholingen en cursussen. Een groot aantal van onze medewerkers werkt al jaren bij onze glashandel. Bovendien geven wij als erkend leerbedrijf graag de ruimte aan jonge talentvolle stagiaires en schoolverlaters. Zo zorgen wij ervoor dat uw ruitschade snel en vakkundig hersteld wordt. Heeft u ruitschade? Bel + 31 (0)76 501 97 54 en wij zorgen ervoor dat de schade snel gerepareerd wordt! Enkel Glas Stampersgat.

Bekijk ook:

Glashandel Roosendaal | Bouwbedrijf Breda | Aannemer Etten-Leur

Contact formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het belangrijkste kapitaal van Hermans & Huijgens zijn de medewerkers. Onze medewerkers staan voor kwaliteit, betrokkenheid en flexibiliteit. In ons DNA is het gedisciplineerd, schoon én veilig werken verweven. Onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerde vakmensen. Daarnaast volgen zij met regelmaat bijscholingen en cursussen. Een groot aantal van onze medewerkers werkt al jaren bij Hermans & Huijgens. Bovendien geven wij als erkend leerbedrijf graag de ruimte aan jonge talentvolle stagiaires en schoolverlaters.

Houtrot etten leur

Professionele producten en materialen

Dankzij de juiste producten en professionele materialen kunnen schilderwerkzaamheden en bijkomende werkzaamheden zoals afbranden en gronden, houtrotsanering/ deelvervanging en het vervangen van de draaiende delen (ramen en deuren) altijd kwalitatief hoogwaardig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

De producten waarmee we werken zijn uitsluitend voor de professionele markt. Wij passen ons aan de voorschriften of voorkeuren van de opdrachtgevers aan.

Advies en voorbereiding

Hermans & Huijgens adviseert u graag over zaken als ondergronden, herstelwerkzaamheden en kleuradviezen. Kwalitatief duurzaam schilderwerk staat of valt immers met een goede en nauwkeurige voorbehandeling van de ondergrond. Vaak worden de gebreken van de te schilderen onderdelen pas duidelijk na het schoonwassen en schuren van de ondergrond. Onze vakmensen zijn, ook door hun opleiding en lange ervaring, in staat de gebreken te behandelen dat u kunt rekenen op kwalitatief goed schilderwerk. Als u dit wenst kan er ook een verftechnisch advies worden opgesteld.

BTW-Tarief

Het schilderwerk aan uw woning valt onder het lage BTW-tarief. Daarom betaalt u maar 9% BTW indien uw huis ouder dan twee jaar is. Het lage tarief geldt ook voor bedrijven of woningcorporaties, als het schilderwerk maar wordt uitgevoerd aan een woning waarin particulieren wonen. De onderhoudskosten voor uw woning zijn niet aftrekbaar, tenzij het een monumentaal pand betreft.