Garanties & Certificering

Het leveren van kwalitatief goed en vakkundig werk is de belangrijkste garantie die wij u kunnen bieden. Onze vakmensen dragen hieraan bij en streven er naar u langdurig comfort te geven van het gedane werk. Onze medewerkers werken daarom met actuele inzichten en met behulp van eigen materiaal dat voldoet aan de hoogste eisen, uiteraard ARBO-gekeurd. Met jarenlange ervaring, een goed voorkomen én plezier in het vak, staan zij graag voor u klaar. Het vakmanschap, de productkennis en het werk dat Hermans & Huijgens oplevert wordt gegarandeerd via een aantal certificeringen en erkenningen. Kwaliteit speelt een grote rol in ons bedrijf. U kunt rekenen op de meerwaarde van onze vaklieden. Kwaliteit is voldoen aan de wensen van u als opdrachtgever.

Wij zijn Veilgheid Checklist Aannemers (VCA*) gecertificeerd en werken volgens het AF erkend schilders- en afwerkingsbedrijf als onderdeel welke is opgenomen bij ons lidmaatschap van OnderhoudNL . Aan OnderhoudNL garantie kunnen alleen bedrijven deelnemen welke in het bezit zijn van alle bedrijfstechnische diploma’s. Service, kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel.

SERVICE, VANZELFSPREKEND!

Wanneer, ondanks de hoge kwaliteitseisen die wij stellen aan medewerkers, materiaal en werkwijze toch nog sprake is van onvolkomenheden, verleent Hermans & Huijgens uiteraard de nodige service en lopen wij niet weg van onze verantwoordelijkheden.