Onze diensten

Het dienstverleningspalet van Hermans & Huijgens is in tal van opzichten te omschrijven als een unieke speler in de bouw-, afbouw-, schilder- en glasmarkt. Kennis, kracht en specialisme zijn gebundeld. Wat richting onze klanten tot uiting komt in de passie, het vakmanschap en het bijzonder sociaal gezicht van ons bedrijf. De dienstverlening wordt hiermee als buitengewoon veelzijdig omvat en is hierdoor geen statisch gegeven. We bewegen mee met onze opdrachtgevers en we ontdekken steeds nieuwe dimensies en raakvlakken. Ons onderscheidend vermogen ligt in het denken in mogelijkheden en het verder kijken dan de opdracht. Door actief met u mee te denken ontstaat er duurzame meerwaarde.

Die kijk op zaken is belangrijk. Alle diensten en disciplines zijn onder één dak te vinden, zodat de klant volledig ontzorgd dan worden Onze projecten dienen tot stand te komen in nauwe samenspraak en samenwerking met u als klant. Hierdoor is het voor ons logisch dat communicatie voor, tijdens en na een opdracht van groot belang is. Openheid en transparantie zijn hieraan onafscheidelijk verbonden. Wij hebben er alle begrip voor dat bepaalde opdrachten niet kunnen wachten en dat er dan sprake is van tijdsdruk. Het lukt ons om desgewenst binnen 24 uur een planning om te gooien en te zorgen dat we er voor u staan!

BEGLAZING

Meer info

BOUWWERKZAAMHEDEN

Meer info

SCHILDERWERKZAAMHEDEN

Meer info

ZAKELIJKE EN PARTICULIEREN OPDRACHTGEVERS

Binnen al onze diensten werken wij voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Op tal van plaatsen, met uiteenlopende disciplines gaan wij graag voor u aan de slag. Naast particuliere klanten, telt Hermans & Huijgens veel zakelijke opdrachtgevers. De laatste groep loopt uiteen van zorginstellingen, van overheid tot bedrijfsleven en van winkelcentra tot woningbouwcoöperaties en Vereniging van Eigenaren.

DUIDELIJKE AFSPRAKEN MAKEN

Wij maken duidelijke afspraken, waar alle partijen zich prettig bij voelen. We streven er naar onze werkzaamheden op een gedegen en juiste manier te laten verlopen.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Ons team met vakkundige specialisten staat voor u klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen door te spreken.

MAAK EEN AFSPRAAK
VRAAG EEN OFFERTE AAN