(Ver)bouwen & renovatie

Badkamer, Keuken, Woonkamer renovatie

Het (Ver)bouwen van een badkamer, woonkamer of keuken vraagt om een gespecialiseerde vakman. Het betreffen de centrale ruimtes in uw huis. Deze ruimtes dienen aan uw wensen en eisen te voldoen. Hermans & Huijgens heeft alle disciplines in huis om deze werkzaamheden voor u uit te voeren. Samen werken wij uw wensen uit om vervolgens vakkundig aan de slag te gaan in een zo snel als mogelijk tempo. Bovendien trachten we de overlast tot een minimum te beperken en worden de werkzaamheden op gedisciplineerde, veilige en schone wijze uitgevoerd. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden krijgt u 1 vast aanspreekpunt die de (ver)bouw van het begin tot het einde begeleid. Hierdoor is het voor ons logisch dat communicatie voor, tijdens en na een opdracht van groot belang is. Openheid en transparantie zijn hieraan onafscheidelijk verbonden.

Dakkapel of Dakopbouw plaatsen

‘Natuurlijk licht’ in huis is belangrijk. Mocht u naar uw wens onvoldoende licht in huis hebben of bijvoorbeeld meer ruimte willen creëren, dan kan het plaatsen van een dakkapel of dakopbouw voor u een enorme toegevoegde waarde bieden.

Snel en vakkundig plaatsen van een dakkapel

Hermans & Huijgens zorgt er met ons team van vakspecialisten voor dat uw dakkapel snel en vakkundig geplaatst wordt. Doordat wij alle disciplines in huis hebben kunnen we snel en vakkundig schakelen. Samen met u bespreken wij de voorkomende werkzaamheden en planning, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Bovendien trachten we de overlast tot een minimum te beperken en worden de werkzaamheden op gedisciplineerde, veilige en schone wijze uitgevoerd. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden krijgt u 1 vast aanspreekpunt die de (ver)bouw van het begin tot het einde begeleid. Hierdoor is het voor ons logisch dat communicatie voor, tijdens en na een opdracht van groot belang is. Openheid en transparantie zijn hieraan onafscheidelijk verbonden.

Inbraakschade herstel & Inbraakpreventie

Eén van de vervelendste zaken die u kan overkomen in uw woning of bedrijfspand is een inbraak en de gevolgen hiervan. Een vervelende emotionele ervaring die daarnaast materiële schade met zich meebrengt. Hermans & Huijgens betreurt dit soort situaties ten zeerste. Wij bieden daarom een snelle service voor het herstellen van inbraakschade. Indien de situatie daar om vraagt doen we dit met een noodvoorziening. Daarnaast bekijken we graag met u de mogelijkheden voor inbraakpreventie. Hermans & Huijgens werkt volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Kantoor- & Winkelrenovatie

Voor het verbouwen of renoveren van uw kantoor of winkel bent u bij Hermans & Huijgens aan het juiste adres. In overleg met uw wensen en eisen worden de werkzaamheden vakkundig uitgevoerd.

(Ver)bouwen van kantoren en winkels

De ruimtes of locaties moeten comfort bieden en een dynamische en inspirerende werkomgeving zijn. Hier worden uiteindelijk uw bedrijfsdoelen behaald. Werkzaamheden die Hermans & Huijgens voor u uit kan voeren zijn onder andere het (ver)plaatsen van wanden, sloopwerkzaamheden, schilderwerk, beglazing, herstellen van lekkages, aanleggen van elektriciteits- en waterleidingen. We trachten de overlast tot een minimum te beperken en de werkzaamheden worden op gedisciplineerde, veilige en schone wijze uitgevoerd. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden krijgt u 1 vast aanspreekpunt die de (ver)bouw van het begin tot het einde begeleid. Hierdoor is het voor ons logisch dat communicatie voor, tijdens en na een opdracht van groot belang is. Openheid en transparantie zijn hieraan onafscheidelijk verbonden.

Lekkages herstellen

Bij een lekkage in uw woning, bedrijfspand of appartementencomplex is adequaat handelen van groot belang. Lekkages kunnen ontstaan in de badkamer, toilet, keuken, dakgoten en gevels door verschillende oorzaken. Een lekkage kan forse schade aan richten. Een zeer vervelende situatie die u liever niet nog een keer wil maken. Hermans & Huijgens kan de lekkage voor u opsporen en herstellen. Eventueel met behulp van een speciale camera voor lekdetectie, ook kunnen we u bijstaan met het aanreiken van rapporten voor de verzekering.

Hang- en Sluitwerk vernieuwen

Mocht u uw hang- en sluitwerk van uw woning, bedrijfspand of appartementencomplex willen vervangen dan is Hermans & Huijgens u graag van dienst. De werkzaamheden worden in overleg met u snel en betrouwbaar uitgevoerd, desgewenst volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen.