U zocht Houtrot Breda? Dan bent u bij Hermans & Huijgens aan het juiste adres, al meer dan 100 jaar kennis die graag gedeeld wordt met hun markt. Bouwwerkzaamheden, Schilderwerkzaamheden, Beglazing, renovatie etc. Hun werkgebied bestrijkt Etten Leur, Breda, Prinsenbeek en omliggende plaatsen. Houtrot Breda.

Houtrotsanering

De grootste bedreiging van houten onderdelen zoals deuren, raamkozijnen en steunbalken is aantasting door schimmels, bekend onder de naam houtrot. In het vochtige Nederlandse en Belgische klimaat ontstaan gemakkelijk schimmels die het hout aantasten. Daarentegen is niet elke houtsoort even gevoelig voor deze schimmels.
houtrot-bouwenschilderwerk

SIGNALEREN VAN HOUTROT

Tijdens onze opname van schilderwerk kan voortijdig gesignaleerd worden waar mogelijk in de toekomst houtrot kan worden voorkomen. Door meting van het vochtgehalte kunnen zwakke plaatsen worden aangemerkt.

PREVENTIEF HANDELEN

Het is van belang dat schilderwerk goed onderhouden wordt. Hermans & Huijgens kan door middel van een inventarisatie bepalen wanneer het nodig is een schilderbeurt uit te voeren. Samen met u stellen we een behandelplan op overeenkomstig u wensen. Hermans & Huijgens heeft alle disciplines in huis om deze werkzaamheden voor u uit te voeren. Samen werken wij uw wensen uit om vervolgens vakkundig aan de slag te gaan in een zo snel als mogelijk tempo. Bovendien trachten we de overlast tot een minimum te beperken en worden de werkzaamheden op gedisciplineerde, veilige en schone wijze uitgevoerd. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden krijgt u 1 vast aanspreekpunt die de saneringswerkzaamheden van het begin tot het einde begeleid. Het voor ons logisch dat communicatie voor, tijdens en na een opdracht van groot belang is. Openheid en transparantie zijn hieraan onafscheidelijk verbonden.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Ons team met vakkundige specialisten staat voor u klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen door te spreken. Houtrot Breda? Bel 076-5019754, mail naar info@bouwenschilderwerk.nl of ga naar ons contactformulier en vraag een vrijblijvende offerte aan.