Enkel Glas Gilze

Enkel glas, ook wel float glas genoemd, is één enkele glasplaat. Enkel glas kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Enkel float glas is in enorm veel verschillende samenstellingen verkrijgbaar. Hermans & Huijgens heeft de meest voorkomende samenstellingen in het assortiment opgenomen. Verschillende soorten enkel glas. Naast enkel glas heeft Hermans & Huijgens ook veiligheidsglas, bijvoorbeeld gehard of gelaagd enkel glas, figuurglas, brandwerend glas en gekleurd glas in het assortiment.

Hermans & Huijgens levert goedkoop enkel glas voor bijna alle mogelijke toepassingen. Denk hier bij aan: keuken achterwanden, douche deuren en douchewanden, binnendeuren, schuifdeuren en daken voor bijvoorbeeld een veranda of serre. Enkel glas laten slijpen is uiteraard ook mogelijk. Enkel glas snel en makkelijk bestellen via onze beglazing module.

Veilig enkel glas. Enkel glas kan ook als veiligheidsglas geleverd worden. Bijvoorbeeld gehard glas. Bij gehard enkel glas is er bij een breuk aanzienlijk minder kans op letsel. Het glas springt namelijk in duizenden stukjes waardoor u zich niet kunt snijden aan het glas. Het is uiteraard ook mogelijk om een combinatie van gehard en gelaagd glas te nemen. Enkel Glas Gilze.

Enkel Glas Etten leur

Montage van de beglazing

Niet alleen de kwaliteit van het glas is belangrijk; ook de professionele plaatsing door deze beste glashandel in de regio Gilze. Wij zorgen ervoor dat u tevreden bent én blijft. Wij leveren ook bijbehorende materialen zoals goede glaslatten en beglazingskit. Deze materialen verlengen de levensduur van de dubbele ruit inclusief het schilderwerk. Ook is het plaatsen van glas op hogere verdiepingen voor dé glashandel in de regio Gilze geen enkel probleem. De montage van beglazing vindt uitsluitend plaats conform de huidige NEN/NPR-voorschriften en veiligheidsnormen. Volgens voorschrift van de fabrikanten wordt in bijna alle gevallen 10 jaar garantie verstrekt op de door de professionele glaszetter in de regio Gilze gemonteerde isolerende beglazing (isolerende glas en lood uitgezonderd).

Herstelwerkzaamheden en service

Is er een ruit gebroken? Geen nood! Hermans & Huijgens repareert uw ruit snel en vakkundig. Mocht de ruit onverhoopt niet aanwezig zijn, dan zorgt uw glaszetter in de regio Gilze voor een passende noodoplossing. Onze medewerkers staan voor kwaliteit, betrokkenheid en flexibiliteit. In ons DNA is het gedisciplineerd, schoon én veilig werken verweven. De medewerkers van onze glashandel zijn VCA-gecertificeerde vakmensen. Daarnaast volgen zij met regelmaat bijscholingen en cursussen. Een groot aantal van onze medewerkers werkt al jaren bij onze glashandel. Bovendien geven wij als erkend leerbedrijf graag de ruimte aan jonge talentvolle stagiaires en schoolverlaters. Zo zorgen wij ervoor dat uw ruitschade snel en vakkundig hersteld wordt. Heeft u ruitschade? Bel + 31 (0)76 501 97 54 en wij zorgen ervoor dat de schade snel gerepareerd wordt! Enkel Glas Gilze.

Bekijk ook:

Glashandel Roosendaal | Bouwbedrijf Breda | Aannemer Etten-Leur

Contact formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het belangrijkste kapitaal van Hermans & Huijgens zijn de medewerkers. Onze medewerkers staan voor kwaliteit, betrokkenheid en flexibiliteit. In ons DNA is het gedisciplineerd, schoon én veilig werken verweven. Onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerde vakmensen. Daarnaast volgen zij met regelmaat bijscholingen en cursussen. Een groot aantal van onze medewerkers werkt al jaren bij Hermans & Huijgens. Bovendien geven wij als erkend leerbedrijf graag de ruimte aan jonge talentvolle stagiaires en schoolverlaters.

Enkel glas etten leur

Professionele producten en materialen

Dankzij de juiste producten en professionele materialen kunnen schilderwerkzaamheden en bijkomende werkzaamheden zoals afbranden en gronden, houtrotsanering/ deelvervanging en het vervangen van de draaiende delen (ramen en deuren) altijd kwalitatief hoogwaardig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

De producten waarmee we werken zijn uitsluitend voor de professionele markt. Wij passen ons aan de voorschriften of voorkeuren van de opdrachtgevers aan.

Advies en voorbereiding

Hermans & Huijgens adviseert u graag over zaken als ondergronden, herstelwerkzaamheden en kleuradviezen. Kwalitatief duurzaam schilderwerk staat of valt immers met een goede en nauwkeurige voorbehandeling van de ondergrond. Vaak worden de gebreken van de te schilderen onderdelen pas duidelijk na het schoonwassen en schuren van de ondergrond. Onze vakmensen zijn, ook door hun opleiding en lange ervaring, in staat de gebreken te behandelen dat u kunt rekenen op kwalitatief goed schilderwerk. Als u dit wenst kan er ook een verftechnisch advies worden opgesteld.

BTW-Tarief

Het schilderwerk aan uw woning valt onder het lage BTW-tarief. Daarom betaalt u maar 9% BTW indien uw huis ouder dan twee jaar is. Het lage tarief geldt ook voor bedrijven of woningcorporaties, als het schilderwerk maar wordt uitgevoerd aan een woning waarin particulieren wonen. De onderhoudskosten voor uw woning zijn niet aftrekbaar, tenzij het een monumentaal pand betreft.