Schildersbedrijf Oud Gastel

Zoekt u een schildersbedrijf in de regio Oud Gastel? Dan bent u bij Hermans & Huijgens aan het juiste adres. Wij zijn de specialist voor het uitvoeren van alle voorkomende schilderwerken, op een moderne manier. Sinds 1916 is Hermans & Huijgens dé specialist in schilder- en renovatiewerken voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Door deze ervaring zijn wij in staat om op een professionele en adequate wijze werk van hoogstaande en duurzame kwaliteit te leveren. Ons uitgangspunt is dat onze klant tevreden moet zijn. Zo geniet u volop van uw geschilderde woning of bedrijfspand, Schildersbedrijf Oud Gastel. Bel ons: 076-5019754

  • Vakkundig herstel van glasschade
  • Isoleren van uw woning
  • Onderhoudscontract samenstellen

Professionele producten en materialen bij uw schildersbedrijf in de regio Oud Gastel

Dankzij de juiste producten en professionele materialen worden schilderwerkzaamheden en bijkomende werkzaamheden altijd kwalitatief hoogwaardig en nauwkeurig uitgevoerd. Denk hierbij aan afbranden en gronden, houtrotsanering, deelvervanging en het vervangen van de draaiende delen van ramen en deuren. Wij maken gebruik van professionele producten.

Advies en voorbereiding

Hermans & Huijgens adviseert u graag over zaken als ondergronden, herstelwerkzaamheden en kleuradviezen. Kwalitatief duurzaam schilderwerk staat of valt immers met een goede en nauwkeurige voorbehandeling van de ondergrond. Vaak worden de gebreken van de te schilderen onderdelen pas duidelijk na het schoonwassen en schuren van de ondergrond. Ons schildersbedrijf vlakbij Oud Gastel heeft veel ervaring met het behandelen van eventuele gebreken. Als u dit wenst kan er ook een verftechnisch advies worden opgesteld door ons gespecialiseerde schildersbedrijf in de regio Oud Gastel.

Onderhoudscontracten voor uw woning of pand

Voor uw woning, pand of appartementencomplex kunt u als privaat persoon of als Vereniging van Eigenaren (VvE) bij Hermans & Huijgens een onderhoudscontract op maat afsluiten bij hét schildersbedrijf in de regio Oud Gastel. Uw opstal of complex wordt dan door onze vakmensen regelmatig gecontroleerd op verscheidende onderhoudspunten en mogelijke toekomstige gebreken. Samen met u kunnen we een onderhoudsplan voor de komende jaren voor u verzorgen. Hierdoor zorgen we ervoor dat uw gebouw in een goede staat blijft en dat de kosten beheersbaar blijven en desgewenst gespreid worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ons team met vakkundige specialisten staat voor u klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken. Heeft u vragen? Bel + 31 (0)76 501 97 54.

Bekijk ook:

Schilder Roosendaal | Glashandel Breda | Bouwbedrijf Breda

Contact formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het belangrijkste kapitaal van Hermans & Huijgens Oud Gastel zijn de medewerkers. Onze medewerkers staan voor kwaliteit, betrokkenheid en flexibiliteit. In ons DNA is het gedisciplineerd, schoon én veilig werken verweven. Onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerde vakmensen. Daarnaast volgen zij met regelmaat bijscholingen en cursussen. Een groot aantal van onze medewerkers werkt al jaren bij Hermans & Huijgens. Bovendien geven wij als erkend leerbedrijf graag de ruimte aan jonge talentvolle stagiaires en schoolverlaters.

Professionele producten en materialen

Dankzij de juiste producten en professionele materialen kunnen schilderwerkzaamheden en bijkomende werkzaamheden zoals afbranden en gronden, houtrotsanering/ deelvervanging en het vervangen van de draaiende delen (ramen en deuren) altijd kwalitatief hoogwaardig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

De producten waarmee we werken zijn uitsluitend voor de professionele markt. Wij passen ons aan de voorschriften of voorkeuren van de opdrachtgevers aan.

Advies en voorbereiding

Hermans & Huijgens adviseert u graag over zaken als ondergronden, herstelwerkzaamheden en kleuradviezen. Kwalitatief duurzaam schilderwerk staat of valt immers met een goede en nauwkeurige voorbehandeling van de ondergrond. Vaak worden de gebreken van de te schilderen onderdelen pas duidelijk na het schoonwassen en schuren van de ondergrond. Onze vakmensen zijn, ook door hun opleiding en lange ervaring, in staat de gebreken te behandelen dat u kunt rekenen op kwalitatief goed schilderwerk. Als u dit wenst kan er ook een verftechnisch advies worden opgesteld.

BTW-Tarief

Het schilderwerk aan uw woning valt onder het lage BTW-tarief. Daarom betaalt u maar 9% BTW indien uw huis ouder dan twee jaar is. Het lage tarief geldt ook voor bedrijven of woningcorporaties, als het schilderwerk maar wordt uitgevoerd aan een woning waarin particulieren wonen. De onderhoudskosten voor uw woning zijn niet aftrekbaar, tenzij het een monumentaal pand betreft.