Schildersbedrijf Roosendaal

Zoekt u een schilder in de regio Roosendaal? Hermans & Huijgens in Roosendaal is de specialist voor het uitvoeren van alle voorkomende schilderwerken. Wij werken volgens alle moderne voorschriften. Met meer dan 100 jaar ervaring zijn wij dé specialist in schilder- en renovatiewerken aan bijvoorbeeld bedrijfspanden en woningen. Zo kunnen wij hoogstandjes van duurzame kwaliteit leveren. Wij streven naar uw volledige tevredenheid. Zo geniet u of uw klant volop van uw geschilderde woning of bedrijfspand. Als schilder zijn wij actief in de regio Roosendaal, Etten-Leur, Breda en Prinsenbeek.

  • Vakkundig herstel van glasschade
  • Isoleren van uw woning
  • Onderhoudscontract samenstellen

Producten en materialen van goede kwaliteit

Wij werken met de beste producten en materialen, zodat ons werk altijd van duurzame kwaliteit is. Schakel ons in voor werkzaamheden als afbranden, houtrotsanering en het vervangen van draaiende delen van ramen en deuren. Uw wensen en behoeften staan bij ons centraal.

Advies en voorbereiding voor al onze klanten

Hermans & Huijgens adviseert u graag voor al uw schilder- en renovatiewerkzaamheden in de regio Roosendaal. Kwalitatief duurzaam schilderwerk staat of valt immers met een goede en nauwkeurige inventarisatie van de ondergrond. Bij het voorbehandelen en schuren van een ondergrond worden vaak gebreken van de te schilderen onderdelen duidelijk. Onze vakmensen zijn, ook door hun opleiding en lange ervaring, in staat de gebreken te behandelen, zodat u kunt rekenen op kwalitatief goed schilderwerk. Als u dit wenst kan er ook een verftechnisch advies worden opgesteld. Uw schilder in de regio Roosendaal levert compleet werk af.

Onderhoudscontracten op maat

Voor uw woning of bedrijfspand kunt u bij dé schilder in de regio Roosendaal als privaat persoon of als Vereniging van Eigenaren (VvE) een onderhoudscontract op maat afsluiten. Uw bedrijfspand of woning wordt dan door onze vakmensen regelmatig gecontroleerd op verscheidende onderhoudspunten en mogelijke toekomstige gebreken. Samen met u maken we onderhoudsplannen voor de komende jaren. Dan zorgen we ervoor dat uw gebouw in een goede staat blijft en dat de kosten beheersbaar blijven en desgewenst gespreid worden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Uw ervaren schilder in Roosendaal, vlakbij Roosendaal, staat voor u klaar! Ook voor beglazing en bouwwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op om uw wensen door te spreken. Bel + 31 (0)76 501 97 54 en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Bekijk ook:

Glashandel Breda | Bouwbedrijf Breda | Aannemer Etten-Leur

Contact formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het belangrijkste kapitaal van Hermans & Huijgens Roosendaal zijn de medewerkers. Onze medewerkers staan voor kwaliteit, betrokkenheid en flexibiliteit. In ons DNA is het gedisciplineerd, schoon én veilig werken verweven. Onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerde vakmensen. Daarnaast volgen zij met regelmaat bijscholingen en cursussen. Een groot aantal van onze medewerkers werkt al jaren bij Hermans & Huijgens. Bovendien geven wij als erkend leerbedrijf graag de ruimte aan jonge talentvolle stagiaires en schoolverlaters.

Professionele producten en materialen

Dankzij de juiste producten en professionele materialen kunnen schilderwerkzaamheden en bijkomende werkzaamheden zoals afbranden en gronden, houtrotsanering/ deelvervanging en het vervangen van de draaiende delen (ramen en deuren) altijd kwalitatief hoogwaardig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

De producten waarmee we werken zijn uitsluitend voor de professionele markt. Wij passen ons aan de voorschriften of voorkeuren van de opdrachtgevers aan.

Advies en voorbereiding

Hermans & Huijgens adviseert u graag over zaken als ondergronden, herstelwerkzaamheden en kleuradviezen. Kwalitatief duurzaam schilderwerk staat of valt immers met een goede en nauwkeurige voorbehandeling van de ondergrond. Vaak worden de gebreken van de te schilderen onderdelen pas duidelijk na het schoonwassen en schuren van de ondergrond. Onze vakmensen zijn, ook door hun opleiding en lange ervaring, in staat de gebreken te behandelen dat u kunt rekenen op kwalitatief goed schilderwerk. Als u dit wenst kan er ook een verftechnisch advies worden opgesteld.

BTW-Tarief

Het schilderwerk aan uw woning valt onder het lage BTW-tarief. Daarom betaalt u maar 9% BTW indien uw huis ouder dan twee jaar is. Het lage tarief geldt ook voor bedrijven of woningcorporaties, als het schilderwerk maar wordt uitgevoerd aan een woning waarin particulieren wonen. De onderhoudskosten voor uw woning zijn niet aftrekbaar, tenzij het een monumentaal pand betreft.