HR++ isolatieglas Bergen op Zoom

HR++ isolatieglas heeft een hoog rendement waardoor u fors bespaart op uw energiekosten. Bij Hermans & Huijgens in Bergen op Zoom kunt u terecht voor uitgebreid advies over het kopen en de plaatsing van HR++ glas. Wij zijn een gerenommeerd bedrijf en werken al ruim 104 jaar aan de verbetering van uw leefomgeving. Onze medewerkers staan voor kwaliteit, betrokkenheid en flexibiliteit en zijn allemaal VCA-gecertificeerde vakmensen.

Wat is HR++ isolatieglas en waarom het kopen?

Bij standaard dubbel glas wordt de ruimte tussen het glas gevuld met lucht. Bij HR++ isolatieglas wordt deze tussenruimte gevuld met edelgas en is het glas aan één zijde gecoat waardoor het extra isoleert. Deze coating belemmert de lichtinval verder niet. De isolatiewaarde van HR isolatieglas is afhankelijk van de effectiviteit van coating. Het verschil in werking wordt aangeduid door er bijvoorbeeld ++ aan toe te voegen. Als u HR++ gaat kopen en laat plaatsen door Hermans & Huijgens, houdt u tocht en kou buiten terwijl de binnentemperatuur constant blijft. Zo bespaart u fors op u stookkosten!

Plaatsing van HR++ isolatieglas

Bij Hermans & Huijgens kunt u diverse soorten dubbel glas kopen, zoals standaard dubbel glas, HR++ of HR+++ glas. Daarnaast kunt u kiezen waarvoor u het dubbel glas wilt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de badkamer, een dakkapel, een deur, een raam of een serre. Het heeft daarnaast ook verschillende functies, zoals zonwering, brandwering of geluidswering. Wij zorgen er vervolgens voor dat de montage van uw beglazing plaatsvindt volgens de huidige NEN/NPR-voorschriften en veiligheidsnormen.

Voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd in het kopen van HR++ glas en wilt u hier graag meer informatie over? Neem dan contact met ons op via + 31 (0)76 501 97 54. Onze vakkundige specialisten leggen u graag alles haarfijn uit!

Contact formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het belangrijkste kapitaal van Hermans & Huijgens Bergen op Zoom zijn de medewerkers. Onze medewerkers staan voor kwaliteit, betrokkenheid en flexibiliteit. In ons DNA is het gedisciplineerd, schoon én veilig werken verweven. Onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerde vakmensen. Daarnaast volgen zij met regelmaat bijscholingen en cursussen. Een groot aantal van onze medewerkers werkt al jaren bij Hermans & Huijgens. Bovendien geven wij als erkend leerbedrijf graag de ruimte aan jonge talentvolle stagiaires en schoolverlaters.

Professionele producten en materialen

Dankzij de juiste producten en professionele materialen kunnen schilderwerkzaamheden en bijkomende werkzaamheden zoals afbranden en gronden, houtrotsanering/ deelvervanging en het vervangen van de draaiende delen (ramen en deuren) altijd kwalitatief hoogwaardig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

De producten waarmee we werken zijn uitsluitend voor de professionele markt. Wij passen ons aan de voorschriften of voorkeuren van de opdrachtgevers aan.

Advies en voorbereiding

Hermans & Huijgens adviseert u graag over zaken als ondergronden, herstelwerkzaamheden en kleuradviezen. Kwalitatief duurzaam schilderwerk staat of valt immers met een goede en nauwkeurige voorbehandeling van de ondergrond. Vaak worden de gebreken van de te schilderen onderdelen pas duidelijk na het schoonwassen en schuren van de ondergrond. Onze vakmensen zijn, ook door hun opleiding en lange ervaring, in staat de gebreken te behandelen dat u kunt rekenen op kwalitatief goed schilderwerk. Als u dit wenst kan er ook een verftechnisch advies worden opgesteld.

BTW-Tarief

Het schilderwerk aan uw woning valt onder het lage BTW-tarief. Daarom betaalt u maar 9% BTW indien uw huis ouder dan twee jaar is. Het lage tarief geldt ook voor bedrijven of woningcorporaties, als het schilderwerk maar wordt uitgevoerd aan een woning waarin particulieren wonen. De onderhoudskosten voor uw woning zijn niet aftrekbaar, tenzij het een monumentaal pand betreft. Bekijk alle informatie op de website van de belastingdienst.