Glasherstel Etten-Leur

Wanneer u een bedrijf nodig heeft dat is gespecialiseerd in glasherstel in de regio Etten-Leur, wilt u natuurlijk snel geholpen worden. Bijvoorbeeld als er onverhoopt bij u is ingebroken, en men een ruit heeft ingeslagen. De vriendelijke medewerkers van Hermans & Huijgens zorgen er binnen 24 uur voor dat de ruit hersteld wordt, zodat u weer met veel plezier en een veilig gevoel in uw huis woont.

Snel een bedrijf nodig dat is gespecialiseerd in glasherstel in de regio Etten-Leur?

Ook wanneer de kapotte ruit gemaakt is van een bijzondere glassoort, wordt deze vakkundig vervangen door Hermans & Huijgens. Zo wordt ook uw zon- en brandwerende beglazing snel hersteld. En heeft u een glas-in-loodraam dat helaas stuk is gegaan? Laat dit meteen vervangen door geïsoleerd glas met glas-in-looduitstraling. Dit ziet er niet alleen mooi uit, dit zorgt ook voor een goede isolatie! Zo zit u er ook nog eens lekker warm bij in de winter. Kies voor de specialist in glasherstel in de regio Etten-Leur!

Hermans & Huijgens: ook voor een nette afwerking na glasherstel

De vriendelijke glaszetters van Hermans & Huijgens zorgen er niet alleen voor dat glasschade snel en vakkundig wordt hersteld, maar we zorgen ook voor een nette afwerking. Daarom zijn wij met recht dé specialisten in glasherstel in de regio Etten-Leur. Wanneer er na het vervangen van een raam bijvoorbeeld iets opnieuw geschilderd moet worden, zorgt onze vakkundige schilder hiervoor. En heeft u een wat grotere klus? Ook onze bouwvakkers staan graag voor uw klaar! Bel ons en we helpen u met het realiseren van uw droomhuis: + 31 (0)76 501 97 54.

Contact formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het belangrijkste kapitaal van Hermans & Huijgens Etten-Leur zijn de medewerkers. Onze medewerkers staan voor kwaliteit, betrokkenheid en flexibiliteit. In ons DNA is het gedisciplineerd, schoon én veilig werken verweven. Onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerde vakmensen. Daarnaast volgen zij met regelmaat bijscholingen en cursussen. Een groot aantal van onze medewerkers werkt al jaren bij Hermans & Huijgens. Bovendien geven wij als erkend leerbedrijf graag de ruimte aan jonge talentvolle stagiaires en schoolverlaters.

Professionele producten en materialen

Dankzij de juiste producten en professionele materialen kunnen schilderwerkzaamheden en bijkomende werkzaamheden zoals afbranden en gronden, houtrotsanering/ deelvervanging en het vervangen van de draaiende delen (ramen en deuren) altijd kwalitatief hoogwaardig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

De producten waarmee we werken zijn uitsluitend voor de professionele markt. Wij passen ons aan de voorschriften of voorkeuren van de opdrachtgevers aan.

Advies en voorbereiding

Hermans & Huijgens adviseert u graag over zaken als ondergronden, herstelwerkzaamheden en kleuradviezen. Kwalitatief duurzaam schilderwerk staat of valt immers met een goede en nauwkeurige voorbehandeling van de ondergrond. Vaak worden de gebreken van de te schilderen onderdelen pas duidelijk na het schoonwassen en schuren van de ondergrond. Onze vakmensen zijn, ook door hun opleiding en lange ervaring, in staat de gebreken te behandelen dat u kunt rekenen op kwalitatief goed schilderwerk. Als u dit wenst kan er ook een verftechnisch advies worden opgesteld.

BTW-Tarief

Het schilderwerk aan uw woning valt onder het lage BTW-tarief. Daarom betaalt u maar 9% BTW indien uw huis ouder dan twee jaar is. Het lage tarief geldt ook voor bedrijven of woningcorporaties, als het schilderwerk maar wordt uitgevoerd aan een woning waarin particulieren wonen. De onderhoudskosten voor uw woning zijn niet aftrekbaar, tenzij het een monumentaal pand betreft. Bekijk de website van de overheid.