• Vakkundig herstel van glasschade
  • Isoleren van uw woning
  • Onderhoudscontract samenstellen

Glashandel Roosendaal

Hermans & Huijgens levert naar wens allerlei soorten beglazing. Voorbeelden hiervan zijn gefigureerd glas, gehard glas voor wanneer extra veiligheid gewenst is, zon- en brandwerende beglazing en HR++ glas. Er is zelfs veiligheidsglas met glas-in-lood uitstraling. Bij de kwalitatieve glashandel in de regio Roosendaal zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij leveren compleet werk, inclusief kozijnen en bijbehorende onderdelen, zoals tochtstrips.

Vakkundige montage door dé glashandel in de regio Roosendaal

Niet alleen de kwaliteit van het glas, maar ook professionele plaatsing is belangrijk. Hermans & Huijgens, de professionele glashandel in Etten-Leur, vlakbij Roosendaal, zorgt ervoor dat uw beglazing vakkundig gemonteerd wordt. Er wordt gebruikgemaakt van goede materialen zoals uitstekende glaslatten en beglazingskit. Hierdoor geniet u lang van de beglazing van een goede glashandel in de regio Roosendaal. Ook is het plaatsen van nieuwe beglazing op de eerste of tweede verdieping voor ons geen enkel probleem. De montage van beglazing vindt plaats conform de huidige NEN/NPR-voorschriften en veiligheidsnormen. Zoals het een goede glashandel in de buurt van Roosendaal betaamd wordt in bijna alle gevallen 10 jaar garantie verstrekt op de door ons gemonteerde isolerende beglazing (isolerende glas en lood uitgezonderd).

Herstelwerkzaamheden en service

Is er per ongeluk een bal door het raam geschopt? Geen probleem!  Hermans & Huijgens zorgt dat er binnen 24 uur een glaszetter van een professionele glashandel in de regio Roosendaal komt, om het probleem op te lossen. Mocht de ruit niet onmiddellijk gerepareerd kunnen worden, dan zorgen wij voor een passende noodoplossing.

Onze vriendelijke medewerkers staan graag voor u klaar

Bij Hermans & Huijgens staat u centraal. Daarom staan onze medewerkers voor kwaliteit, betrokkenheid en flexibiliteit. In ons DNA is het gedisciplineerd, schoon én veilig werken verweven. Onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerde vakmensen. Daarnaast volgen zij met regelmaat bijscholingen en cursussen. Een groot aantal van onze medewerkers werkt al jaren bij Hermans & Huijgens. Bovendien geven wij als erkend leerbedrijf graag de ruimte aan jonge talentvolle stagiaires en schoolverlaters. Bent u op zoek naar een professionele glashandel in de regio Roosendaal? Bel + 31 (0)76 501 97 54 en wij helpen u graag!

Bekijk ook:

Bouwbedrijf Breda | Aannemer Etten-Leur | Bouwkundig onderhoud Etten-Leur

Neem vrijblijvend contact op