Glashandel Etten-Leur

Dé glashandel in de regio Etten-Leur Hermans & Huijgens kan verscheidene soorten beglazing leveren en plaatsen. Gefigureerd glas, gehard glas (waarbij rekening gehouden wordt met de veiligheid; door val -risico), zon- en brandwerende beglazing en HR++ glas, bij Hermans & Huijgens uit Etten-Leur kan het allemaal. Er is zelfs geïsoleerd glas met glas-in-lood uitstraling. Wanneer u dit wenst, wordt de beglazing geleverd inclusief nieuwe kozijnen. Uw glaszetter in de regio Etten-Leur vervangt ook meteen tochtsprits, Glashandel Etten-leur.

  • Vakkundig herstel van glasschade
  • Isoleren van uw woning
  • Onderhoudscontract samenstellen

Montage van de beglazing

Niet alleen de kwaliteit van het glas is belangrijk; ook de professionele plaatsing door deze beste glashandel in de regio Etten-Leur. Wij zorgen ervoor dat u tevreden bent én blijft. Wij leveren ook bijbehorende materialen zoals goede glaslatten en beglazingskit. Deze materialen verlengen de levensduur van de dubbele ruit inclusief het schilderwerk. Ook is het plaatsen van glas op hogere verdiepingen voor dé glashandel in de regio Etten-Leur geen enkel probleem. De montage van beglazing vindt uitsluitend plaats conform de huidige NEN/NPR-voorschriften en veiligheidsnormen. Volgens voorschrift van de fabrikanten wordt in bijna alle gevallen 10 jaar garantie verstrekt op de door de professionele glaszetter in de regio Etten-Leur gemonteerde isolerende beglazing (isolerende glas en lood uitgezonderd).

Herstelwerkzaamheden en service

Is er een ruit gebroken? Geen nood! Hermans & Huijgens repareert uw ruit snel en vakkundig. Mocht de ruit onverhoopt niet aanwezig zijn, dan zorgt uw glaszetter in de regio Etten-Leur voor een passende noodoplossing. Onze medewerkers staan voor kwaliteit, betrokkenheid en flexibiliteit. In ons DNA is het gedisciplineerd, schoon én veilig werken verweven. De medewerkers van onze glashandel zijn VCA-gecertificeerde vakmensen. Daarnaast volgen zij met regelmaat bijscholingen en cursussen. Een groot aantal van onze medewerkers werkt al jaren bij onze glashandel. Bovendien geven wij als erkend leerbedrijf graag de ruimte aan jonge talentvolle stagiaires en schoolverlaters. Zo zorgen wij ervoor dat uw ruitschade snel en vakkundig hersteld wordt. Heeft u ruitschade? Bel + 31 (0)76 501 97 54 en wij zorgen ervoor dat de schade snel gerepareerd wordt!

Bekijk ook:

Glashandel Roosendaal | Bouwbedrijf Breda | Aannemer Etten-Leur

Contact formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het belangrijkste kapitaal van Hermans & Huijgens zijn de medewerkers. Onze medewerkers staan voor kwaliteit, betrokkenheid en flexibiliteit. In ons DNA is het gedisciplineerd, schoon én veilig werken verweven. Onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerde vakmensen. Daarnaast volgen zij met regelmaat bijscholingen en cursussen. Een groot aantal van onze medewerkers werkt al jaren bij Hermans & Huijgens. Bovendien geven wij als erkend leerbedrijf graag de ruimte aan jonge talentvolle stagiaires en schoolverlaters.

Professionele producten en materialen

Dankzij de juiste producten en professionele materialen kunnen schilderwerkzaamheden en bijkomende werkzaamheden zoals afbranden en gronden, houtrotsanering/ deelvervanging en het vervangen van de draaiende delen (ramen en deuren) altijd kwalitatief hoogwaardig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

De producten waarmee we werken zijn uitsluitend voor de professionele markt. Wij passen ons aan de voorschriften of voorkeuren van de opdrachtgevers aan.

Advies en voorbereiding

Hermans & Huijgens adviseert u graag over zaken als ondergronden, herstelwerkzaamheden en kleuradviezen. Kwalitatief duurzaam schilderwerk staat of valt immers met een goede en nauwkeurige voorbehandeling van de ondergrond. Vaak worden de gebreken van de te schilderen onderdelen pas duidelijk na het schoonwassen en schuren van de ondergrond. Onze vakmensen zijn, ook door hun opleiding en lange ervaring, in staat de gebreken te behandelen dat u kunt rekenen op kwalitatief goed schilderwerk. Als u dit wenst kan er ook een verftechnisch advies worden opgesteld.

BTW-Tarief

Het schilderwerk aan uw woning valt onder het lage BTW-tarief. Daarom betaalt u maar 9% BTW indien uw huis ouder dan twee jaar is. Het lage tarief geldt ook voor bedrijven of woningcorporaties, als het schilderwerk maar wordt uitgevoerd aan een woning waarin particulieren wonen. De onderhoudskosten voor uw woning zijn niet aftrekbaar, tenzij het een monumentaal pand betreft.