Bouwbedrijf Oudenbosch

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in de buurt van Oudenbosch, dan moet u bij Hermans & Huijgens zijn. Wij zijn dé specialist in bouwwerkzaamheden, schilderwerken en glaswerkzaamheden. U krijgt bij ons nog die échte service. Daarom bespreken we voordat we aan de slag gaan eerst graag uw wensen, Bouwbedrijf Oudenbosch.

  • Vakkundig herstel van glasschade
  • Isoleren van uw woning
  • Onderhoudscontract samenstellen

Herman & Huijgens

Hermans & Huijgens: bouwbedrijf voor al uw bouwwerkzaamheden in de regio Oudenbosch

De specialiteiten van Hermans & Huijgens zijn zeer divers. Kennis, kracht en specialisme in schilderwerk, glaswerkzaamheden en verbouwingen zijn gebundeld in ons gerenommeerde bouwbedrijf in de buurt van Oudenbosch. Dit komt tot uiting in de passie, het vakmanschap en het bijzonder sociaal gezicht van ons bouwbedrijf dichtbij Oudenbosch. De dienstverlening is buitengewoon veelzijdig. We bewegen met u mee en zijn pas tevreden als u dat ook bent. Wij onderscheiden ons door het denken in mogelijkheden. Ook kijken wij verder dan de opdracht. Door actief met u mee te denken ontstaat er voor u een duurzame oplossing.

Allerlei werkzaamheden onder één dak

Glaswerkzaamheden, schilderwerken en bouwwerkzaamheden zijn onder één dak te vinden, zodat u volledig ontzorgd wordt. Onze projecten komen tot stand in nauwe samenspraak en samenwerking met u. Daarom is de communicatie met u voor, tijdens én na het project belangrijk. Openheid en transparantie zijn hiermee onafscheidelijk verbonden. Wij hebben er alle begrip voor dat bepaalde opdrachten niet kunnen wachten. Daarom staan wij binnen 24 uur voor u klaar!

Menselijk kapitaal

Medewerkers zijn de belangrijkste schakel bij Hermans & Huijgens. Ons gespecialiseerde bouwbedrijf in de regio Oudenbosch staat voor kwaliteit, betrokkenheid en flexibiliteit. In ons DNA is het gedisciplineerd, schoon én veilig werken verweven. Onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerde vakmensen, die regelmatig bijscholing en cursussen volgen. Een groot aantal van onze medewerkers werkt al jaren bij een van de beste bouwbedrijven in de regio Oudenbosch. Bovendien geven wij als erkend leerbedrijf graag de ruimte aan jonge talentvolle stagiaires en schoolverlaters. Onze goed opgeleide, vriendelijke medewerkers staan graag voor u klaar. Heeft u een bouwproject? Bel + 31 (0)76 501 97 54 en wij gaan graag voor u aan de slag!

Bekijk ook:

Glashandel Roosendaal | Bouwbedrijf Breda | Aannemer Etten-Leur

Contact formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het belangrijkste kapitaal van Hermans & Huijgens Oudenbosch zijn de medewerkers. Onze medewerkers staan voor kwaliteit, betrokkenheid en flexibiliteit. In ons DNA is het gedisciplineerd, schoon én veilig werken verweven. Onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerde vakmensen. Daarnaast volgen zij met regelmaat bijscholingen en cursussen. Een groot aantal van onze medewerkers werkt al jaren bij Hermans & Huijgens. Bovendien geven wij als erkend leerbedrijf graag de ruimte aan jonge talentvolle stagiaires en schoolverlaters.

Professionele producten en materialen

Dankzij de juiste producten en professionele materialen kunnen schilderwerkzaamheden en bijkomende werkzaamheden zoals afbranden en gronden, houtrotsanering/ deelvervanging en het vervangen van de draaiende delen (ramen en deuren) altijd kwalitatief hoogwaardig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

De producten waarmee we werken zijn uitsluitend voor de professionele markt. Wij passen ons aan de voorschriften of voorkeuren van de opdrachtgevers aan.

Advies en voorbereiding

Hermans & Huijgens adviseert u graag over zaken als ondergronden, herstelwerkzaamheden en kleuradviezen. Kwalitatief duurzaam schilderwerk staat of valt immers met een goede en nauwkeurige voorbehandeling van de ondergrond. Vaak worden de gebreken van de te schilderen onderdelen pas duidelijk na het schoonwassen en schuren van de ondergrond. Onze vakmensen zijn, ook door hun opleiding en lange ervaring, in staat de gebreken te behandelen dat u kunt rekenen op kwalitatief goed schilderwerk. Als u dit wenst kan er ook een verftechnisch advies worden opgesteld.

BTW-Tarief

Het schilderwerk aan uw woning valt onder het lage BTW-tarief. Daarom betaalt u maar 9% BTW indien uw huis ouder dan twee jaar is. Het lage tarief geldt ook voor bedrijven of woningcorporaties, als het schilderwerk maar wordt uitgevoerd aan een woning waarin particulieren wonen. De onderhoudskosten voor uw woning zijn niet aftrekbaar, tenzij het een monumentaal pand betreft.