U zocht Winterschilder Oudenbosch? Dan bent u bij Hermans & Huijgens aan het juiste adres, wij zijn een moderne onderneming voor het uitvoeren van alle voorkomende schilderwerken. Al 100 jaar is Hermans & Huijgens dé specialist in schilder- en renovatiewerken voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Door deze ervaring zijn wij in staat om op een professionele en adequate wijze werk van hoogstaande en duurzame kwaliteit te leveren. Ons uitgangspunt is dat onze klant tevreden moet zijn. Zo kunt u of uw klant volop genieten van uw geschilderde woning of bedrijfspand. Hun werkgebied bestrijkt Etten Leur, Breda, Prinsenbeek en omliggende plaatsen. Schilder Oudenbosch.

 

Bouwenschilderwerk-winterschilderactie-2017-2018Winterschilder Oudenbosch

PROFESSIONELE PRODUCTEN EN MATERIALEN

Dankzij de juiste producten en professionele materialen kunnen schilderwerkzaamheden en bijkomende werkzaamheden zoals afbranden en gronden, houtrotsanering/ deelvervanging en het vervangen van de draaiende delen (ramen en deuren) altijd kwalitatief hoogwaardig en nauwkeurig worden uitgevoerd. De producten waarmee we werken zijn uitsluitend voor de professionele markt. Wij passen ons aan de voorschriften of voorkeuren van de opdrachtgevers aan.

ADVIES EN VOORBEREIDING

Hermans & Huijgens adviseert u graag over zaken als ondergronden, herstelwerkzaamheden en kleuradviezen. Kwalitatief duurzaam schilderwerk staat of valt immers met een goede en nauwkeurige voorbehandeling van de ondergrond. Vaak worden de gebreken van de te schilderen onderdelen pas duidelijk na het schoonwassen en schuren van de ondergrond. Onze vakmensen zijn, ook door hun opleiding en lange ervaring, in staat de gebreken te behandelen dat u kunt rekenen op kwalitatief goed schilderwerk. Als u dit wenst kan er ook een verftechnisch advies worden opgesteld.

SERVICE & ONDERHOUD

ONDERHOUDSCONTRACTEN

Voor uw woning/ pand of appartementencomplex als privaat persoon of als Vereniging van Eigenaren (VvE) kunt u bij Hermans & Huijgens een onderhoudscontract op maat afsluiten. Uw opstal of complex wordt door onze vakmensen regelmatig gecontroleerd op verscheidende onderhoudspunten en mogelijke toekomstige gebreken. Samen met u kunnen we meerjaren onderhoudsplanningen voor u verzorgen of desgewenst een onderhoudscontract op maat. Hierdoor zorgen we ervoor dat uw gebouw in een goede staat blijft en dat de kosten beheersbaar en desgewenst gespreid worden.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Ons team met vakkundige specialisten staat voor u klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen door te spreken. Winterschilder Oudenbosch? Bel 076-5019754, mail naar info@bouwenschilderwerk.nl of ga naar ons contactformulier en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Bouwenschilderwerk-winterschilderactie-2017-2018