Glaszetten Breda

Glaszetten Breda? Bent u op zoek naar een Glaszetten Breda, zoek dan niet verder en neem contact op via de website of bel naar 076-5019754.

KEUZE EN MOGELIJKHEDEN

Vanzelfsprekend kan Hermans & Huijgens verscheidene soorten beglazing leveren en plaatsen. Gefigureerd glas, gehard glas (waarbij rekening gehouden wordt met de veiligheid; doorval-risico), zon- en brandwerende beglazing en HR++ glas behoren tot de standaard mogelijkheden. Maar er is ook geïsoleerd glas met glas-in-lood uitstraling. Bijkomende gerelateerde werkzaamheden zoals het leveren en plaatsen van kozijnen en nieuwe draaiende delen behoren ook tot de mogelijkheden. Evenals het vervangen van tochtstrippen, in verband met kierafdichting, en het afhangen van ramen en deuren.

MONTAGE

Niet alleen de kwaliteit van het glas is belangrijk; ook de professionele plaatsing garandeert tevredenheid op lange termijn. Denk hierbij aan bijbehorende materialen zoals goede glaslatten en beglazingskit. Deze materialen verlengen de levensduur van de dubbele ruit inclusief het schilderwerk. Ook is het plaatsen op hoogte van glas voor ons geen enkel probleem. De montage van beglazing vindt uitsluitend plaats conform de huidige NEN/NPR-voorschriften en veiligheidsnormen. Volgens voorschrift van de fabrikanten wordt in bijna alle gevallen 10 jaar garantie verstrekt op de door ons gemonteerde isolerende beglazing (isolerende glas en lood uitgezonderd).

HERSTELWERKZAAMHEDEN EN SERVICE

Bij een eventuele ruitbreuk garandeert Hermans & Huijgens dat binnen 24 uur een goede oplossing geboden wordt. Doorgaans kan dit zelfs betekenen dat de schade hersteld is. Mocht de ruit, of in geval van schade aan een isolatieruit, niet aanwezig zijn, dan zorgen wij voor een passende noodoplossing.

Menselijk kapitaal

Het belangrijkste kapitaal van Hermans & Huijgens zijn de medewerkers. Onze medewerkers staan voor kwaliteit, betrokkenheid en flexibiliteit. In ons DNA is het gedisciplineerd, schoon én veilig werken verweven. Onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerde vakmensen. Daarnaast volgen zij met regelmaat bijscholingen en cursussen. Een groot aantal van onze medewerkers werkt al jaren bij Hermans & Huijgens. Bovendien geven wij als erkend leerbedrijf graag de ruimte aan jonge talentvolle stagiaires en schoolverlaters.

Hermans & Huijgens

Glaszetten Breda? Hermans & Huijgens bel 076-5019754 of mail naar info@bouwenschilderwerk.nl