Bouwbedrijf Etten Leur

Bouwbedrijf Etten Leur? Bent u op zoek naar een bouwbedrijf Etten Leur, neem dan contact op met Hermans & Huijgens. Specialist in Bouwwerkzaamheden - Schilderwerken - Glaswerkzaamheden. Interesse? Neem dan contact op via de website of bel naar 076-5019754.

Bouwbedrijf Etten Leur

Het dienstverleningspalet van Hermans & Huijgens is in tal van opzichten te omschrijven als een unieke speler in de bouw-, afbouw-, schilder- en glasmarkt. Kennis, kracht en specialisme zijn gebundeld. Wat richting onze klanten tot uiting komt in de passie, het vakmanschap en het bijzonder sociaal gezicht van ons bedrijf. De dienstverlening wordt hiermee als buitengewoon veelzijdig omvat en is hierdoor geen statisch gegeven. We bewegen mee met onze opdrachtgevers en we ontdekken steeds nieuwe dimensies en raakvlakken. Ons onderscheidend vermogen ligt in het denken in mogelijkheden en het verder kijken dan de opdracht. Door actief met u mee te denken ontstaat er duurzame meerwaarde. Die kijk op zaken is belangrijk. Alle diensten en disciplines zijn onder één dak te vinden, zodat de klant volledig ontzorgd dan worden Onze projecten dienen tot stand te komen in nauwe samenspraak en samenwerking met u als klant. Hierdoor is het voor ons logisch dat communicatie voor, tijdens en na een opdracht van groot belang is. Openheid en transparantie zijn hieraan onafscheidelijk verbonden. Wij hebben er alle begrip voor dat bepaalde opdrachten niet kunnen wachten en dat er dan sprake is van tijdsdruk. Het lukt ons om desgewenst binnen 24 uur een planning om te gooien en te zorgen dat we er voor u staan!

Hermans & Huijgens

Menselijk kapitaal

Het belangrijkste kapitaal van Hermans & Huijgens zijn de medewerkers. Onze medewerkers staan voor kwaliteit, betrokkenheid en flexibiliteit. In ons DNA is het gedisciplineerd, schoon én veilig werken verweven. Onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerde vakmensen. Daarnaast volgen zij met regelmaat bijscholingen en cursussen. Een groot aantal van onze medewerkers werkt al jaren bij Hermans & Huijgens. Bovendien geven wij als erkend leerbedrijf graag de ruimte aan jonge talentvolle stagiaires en schoolverlaters.

U zocht Bouwbedrijf Etten Leur? Neem dan nog vandaag contact op met Hermans & Huijgens.